onsdag 15 februari 2012

Igen.

Ett par retrobrallor. Igen. Och den här gången något numer så ovanligt som en beställning. Jag hade en liten lucka så jag tackade ja när jag fick frågan. Så nuförtiden bor de hos en liten kille som drar storlek 86.

Mönster:
Eget, strl 86.

Material:
Brun Hilcovelour från Tygpyssling.
Trevikt mudd från Stoff och Stil som kantband.

Bäst just nu:
Det var så fint ljus i vardagsrummet när jag fotade. Tänk så mycket det gör för hela intrycket av byxorna. Sen var det väldigt roligt att det kom ett mail från mottagaren som berättade hur nöjd hon var med byxorna. Då blir man glad!

Sämst just nu:
Lillebrors akrobatiska ovanor. Förut nöjde han sig med att klättra upp på matbordet om det stod någon stol framdragen. Nu reser han upp stolarna som vi lagt ned på golvet, skjuter fram dem till bordet och klättrar upp. Det börjar bli väldigt kalt och trist här hemma...

19 kommentarer:

MinaMirakel sa...

En underbar brun färg!
Lillpys här har precis börjat att gå runt soffbordet, så nu får väl grindarna till trapporna upp!/Åsa

od Andulky sa...

Så himla snygga!!
Känner igen det där, fast lilltjejen föredrar soffan och då gärna kasta sig över kanterna med huvudet före..
Hoppas ni mår fint!

Jenny sa...

Så fina dom va!

Made by Ina sa...

Verkligen super härliga byxor!
lägger till din blogg under mina länkar =)

marina

Thea sa...

Gah, OdAndulky, det låter hemskt!

Ingrid sa...

Underbara bralls!! Som alltid när man kikar in hos dig så blir jag glad :) Sånt är härligt. Mindre härligt låter det med med akrobatik utan skyddsnät... Jag skulle vilja säga att han kommer att växa ifrån det, men garantera det kan jag ju tyvärr inte göra!

Sanna sa...

Jag bara älskar dessa byxorna ! Dom är ju tokfina :)

Ewa sa...

Min lillfis var oxå väldigt klättrig, vi märkte dock att han kanske trillade en gång av femtio så vi lät honom hållas ( om det inte var livsfara vill säga) nu vid tre år har han jättebra kroppskontroll. Hoppas din blir säker nog att du slipper oroa dig!

Thea sa...

Makrill: Vad roligt att höra att du blir glad av att hälsa på här! Då blir jag glad. :-)

Ewa: Skönt att höra. Du har säkert rätt; det går inte att hindra, bättre då att han får träna så han kan hantera situationen. Bara det att kompisarnas bdotter trillade ner från stolen i samma ålder och bröt armen. :-(

Pernilla sa...

Snygga som alltid =)

Ja det där med att klättra (det är verkligen en kämpig period man får inget annat gjort än att passa)min han har gått över från att klättra i soffan till att nu klättra upp i fönstret bakom soffan och stå på fönsterbrädan så här blir det inte mycket gjort!

Thea sa...

Visst är det precis så. Inget blir gjort. Bara passa, passa, passa. Allt är stökigt och man är helt slut på kvällarna!

Åsa Tidqvist sa...

hade en klättrare av rang, vi spände till slut fast stolarna med spännband mitt emot varann liksom, så de inte går att dra ut...två och två. funkade på våran unge!
dina brallor är alltid lika fina =)

Thea sa...

Ah, tack Åsa! Det kanske vore nåt att testa. Det är så jobbit att släpa in sotlarna i sovrummet mellan måltiderna.

Pyssellycka sa...

Jättefina! Snyggt med brunt och lätt att passa ihop med annat!

Eva U sa...

Fina! Nu längtar jag till att se "mina" i strlk 74.brunt var helt rätt val:)

Thea sa...

:-D De kommer! Just nu pysslar jag om kräksjuk familj, men sen kommer sybehovet att vara uppdämt. :-)

Anki sa...

Jättefina brallor! Vår son klättrade inte så mycket men jag kommer ihåg vad ovanligt det kändes att kunna ha ljuslyktor på bordet igen, så snart kanske det känns konstigt att inte släpa in stolarna i sovrummet :-)

Lime by me - Lime design sa...

Fina i enfärgat oxå o riktigt retro med bruna. Har inte haft klätterbarn, vilket varit skönt så jag har tyvärr inga tips...

Mia sa...

Jamen visst är det märkligt. Först längtar man till att de ska börja växa till sig och visa mer vilka de är, och sen är de bara överallt att man längtar efter bebis-ligga-på-golvet-stilla-tiden. Senast idag längtade jag dock framåt till tiden när vi kan ha saker på golvet igen och inte upplagda på varje hög hylla som finns tillgänglig. Min lille är 11 månader nu... precis till att bli intensiv 1-åring med teleskoparmar.