torsdag 14 februari 2013

Hälften får duga

Förra helgen var kalashelg för lillasyster.  Både på lördagen och söndagen skulle hon få gå och fira sina kompisars 6-årsdagar.  Jag tänkte jag skulle ta tillfället i akt och vakna upp ur min sydvala och fixa varsin tunika till de små jubilarerna. Eftersom jag hade Gekkos fina cirkustyg i både rosa och grönt tänkte jag sy en i varje tyg; den rosa med cerisa kantband och orangea täcksömmar och den gröna med turkos mudd och cerisa täcksommar.  Men jag kom bara halvvägs, sen satte makens, och framför allt lillebrors, influensa stopp för all form av syaktiviteter.

Mönster:
Eget, samma som till denna, strl 122.

Material:
Gekkos cirkustyg. Kanske har hon det med sig till Syfestivalen i morgon?  Annars tror jag det finns att köpa i JNYdesigns webbshop.

Bäst just nu:
Att det är Syfestival i morgon!  Hurra!  Om inte någon grasserande sjuka slår klorna i mig kommer jag stå i Gekkos monter på lördagen och kanske en stund på fredagen.  Kom förbi och säg hej, vetja!

Sämst just nu:
Det var lite synd att jag inte hann med den andra.  Kompisen som suklle fått den har fått en kokalaltunika förut och använt den långt efter att den egentligen var urvuxen.  Det hade varit kul att få ge henne en ny.  Men hon fyller väl sju nån gång också, kan jag tro.

5 kommentarer:

ekåå sa...

Fiin! Jag kommer gärna förbi och säger hej på lördag :)

Jes sa...

Superfina kläder som vanligt när du syr!!Snygga täcksömmar :) Tråkigt med all sjukdom.

Thea sa...

Ekåå: Jaaa! Vad kul! Jag är så nyfiken på dig! :-)

Jes: Ja, nu sover alla. Då har man tid att hänga framför datorn...

od Andulky sa...

Så fin! Här har vi också åkt på influensan :-(.
Kram!!

Onomak sa...

Jättefin! Åh, vad kul att få träffa dig på lördag! Jag kommer förbi i min Gekkotopp :)