fredag 11 januari 2013

Pimpad - och använd!

Upp med handen, alla som har en docksulky med trasig sittdyna! Jag håller upp båda händerna. Eller tre, förresten, om man räknar med den vi slängde.  Att det ska vara så himla svårt att sy en dyna som håller. Är det NÅGON som har en sån här vagn som hållit mer än ett par veckor?

Ivrigt letade jag fram Jofotex:s färgglada landskapstyg.  Strömming visste jag hade sytt en ny sittdyna till barnens docksulky och hon hade inspirerat mig - speciellt som hon berättade att det tagit henne max fyrtio minuter från start till mål. Och hon hade rätt! Det gick verkligen snabbt att sprätta den gamla sitsen, rita av den och sy en ny. En som tål lite. Och som inte är så förtvivlat rosa!

Den pimpade leksaken togs emot med öppna armar. Både kaninen "Tintin", julklappsdockan David och hela lillebrors maskinpark får numer gå på "napa-nap" (=promenad) här hemma.

8 kommentarer:

Fangoria sa...

Himla fin blev den, och mycket coolare än nån tråkig enfärgad köpes!

Kaisa sa...

Jätte fin!

Jes sa...

Å vilken härlig, det är så jag går och hoppas på att E hello Kitty dyna ska gå sönder :)

Unknown sa...

Supersnyggt!

Pysselpinglan sa...

Haha, lagade dotterns bara häromdagen så jag vet precis hur det är :) Tänkte dock inte så långt som på att sy en helt ny det kanske man skulle gjort, vad snyggt d blev!

Susanna sa...

Sa jag inte det va! Snyggt! :)

Pyssellycka sa...

Vilket lyft! Det blev verkligen bra.

Jennie sa...

Två händer i luften här för antal vagnar med trasig sits! Det tyg som sitter på när man köper dem är ju tunt som hushållspapper. Om det går så snabbt så kanske jag ska orka fixa till en ny också. Din blev iaf superfin!