lördag 25 december 2010

En helt unik...

...liten traktorbody till en helt unik liten tjej!

Det är lillkusin S som ägare till den här bodyn. Hon fick den i julklapp igår tillsammans med lite annat smått och gott. Extra roligt var det att ge den eftersom min pappa har ritat traktorn och han var med och firade jul med oss och fick känna sig lite delaktig. Om han hann uppfatta något i det kaos som kommer med fyra små tjejer mellan fyra och åtta år (och deras två babysyskon) som hade väntat på den här kvällen ett år! Puh, tinnitus är bara förnamnet!

Tyget har jag ju visat förut, så "helt unik" får jag koppla till de cerisa täcksömmarna som jag inte sytt på något traktorplagg ännu. Jag tyckte det var så fint och bröt med den ljusrosa färgen så bra. Och lite tjejigt mot traktorerna är helrätt, tycker jag. Dessutom är jag inne i en period av matchande topcoversömmar just nu.

Mönster:
Eget, strl 62.

Material:
Egendesignat traktortyg, tryckt hos Spoonflower.

Bäst just nu:
Juldagslugnet! Å vad skönt det är när all förväntan fått sitt utlopp och allt fixande och trixande är klart och man kan dra sig tillbaka och bara njuta av julledigheten.
Sen är jag glad för att det verkade som att julklappen uppskattades.

Sämst just nu:
Att tyget bleks så mycket i tvätten. Nu har jag inte tvättat just det här tyget så många gånger, men andra tyger jag tryckt hos Spoonflower har blekts ganska kraftigt. Synd, för det är så himla kul att kunna designa egn tyger i liten skala.

9 kommentarer:

dajj sa...

En liten fråga; Det ser ju ut som om du har fått till täcksömmar som är fina på både avigan och rätan... Hur i all värdlen gör du det? Jag har fått för mig att du syr på en CP men jag har kanske missuppfattat för så fint kan man väl inte göra då?

URFIN är bodyn hur som helst!!

KRUMELEJ sa...

Kan bara instämma angående juldagens lugn :D. En jättefin body! Måste erkänna att jag är lite avis på din värsting-covermaskin ;D.

MinaMirakel sa...

Jättesöt body, god fortsättning!/Åsa

Ingrid sa...

Supersöt!! Snyggt med top cover-sömmarna :)

Mia sa...

Vilken fin traktor! Den gör sig jättebra på miniplagg :)

God fortsättning!

od Andulky sa...

Wow, helt underbar!!!
Kul att det blev lyckat, vi har också haft bra juldagar :-).
Kram

Lime by me - Lime design sa...

Supersöt och fint tyg!

Marina sa...

Så fin! Vad kul med egendesignat tyg.

Thea sa...

Tack för kommentarerna och god fortsättning allihop!

dajj: Jo, jag syr massor på min CoverPro, men just den här sömmen har jag bara på min Pfaff 4874; en kombinerade overlock och covermaskin.