fredag 27 januari 2012

Pandor storasysters val

Så här ser det ut när storasyster själv får välja.

För första gången följde storasyster med på Syfestivalen förra gången. Jag funderade på hur kul hon skulle tycka att det var egentligen, men det gick jätterbra. Vi blandade lunch, tygshopping, prat med sykompisar, fika, mer tygshopping och lite presentinköp till lillasyster. Hur mysigt som helst och min spralliga sjuåring hade inte långtråkigt alls (kan det vara så att hon är smart nog att bedyra att det inte var tråkigt nån gång, för att hon vet att chansen att få följa med nästa gång är större då? :-))

Under en av shoppingrundorna föll hon för Liandlos turkosa pandatyg. Det ville hon ha en pyjamas i! Vi sländrade över till JNYdesigns monter och kompletterade med lite svart/vitrandig jersey med lycra.  Tillsammans med turkos och svart mudd, ett egentritat mönster och lite väntetid blev det den här pyjamasen.

Mönster:
Eget, strl 134

Material:
Pandatrikå från Liandlo
Randig jersey från JNYdesign
Muddväv från tyggömmorna här hemma.

Bäst just nu:
Jag tror jag har skrivit det i något tidigare inlägg, men det var verkligen fantastiskt mysigt att ta med storasyster. Kan varmt rekommenderas!

Sämst just nu:
Mja, hon fick ju vänta ett tag på sin älskade pyjamas, stackarn. Men den hann i alla fall bli klar innan nästa Syfestival!

11 kommentarer:

od Andulky sa...

Superfin!!
Kram

MinaMirakel sa...

Så underbart mysigt det låter, min stora tjej på elva år var med mormor och morfar på Ullared för att handla julklappar.
Hon sa aldrig mer när hon kom hem, vi får väl se(ingen stor shoppare, hade nästan alla pengar med sig hem igen)./Åsa

Madele sa...

Urtjusig pyjamas! Den hade också fallit min dam i strl 134 väldigt väl i smaken. Det finns ju knappt några pyjamasar att köpa i den storleken. Lycklig din dotter som har en så duktig sy-mamma. Följer hon med dig i år också?

Hälsningar en ganska tyst men trogen följare
/Madeleine

Pernilla sa...

Fin pyjamas! Vist är det lite extra roligt att sy i något dom själv har valt?!
Går hon i sin mammas fotspår när det gäller att pyssla och sy också?

Min stora tjej gillar att både sy och pyssla så vi brukar ha riktigt mysiga pyssel stunder tillsammans =)

JuMel sa...

Härlig pyjamas, den var värd att vänta på! Min snart 8 åriga tjej älskar att shoppa skulle säkert trivas på syfestival om hon fick shoppa lite roligt tyg och pyssel medan 10 1/2 årigen helst skulle stanna hemma. De är olika de små liven:)

Le Petit sa...

Bra val av storasyster, pyjamasen blev jättesnygg! Vad mysigt när de blir så stora så att de delar intresset (gå syfestivalen)! Jag har pysslat halsband med min
dotter på 2,5 år idag, det var också mysigt.

Lime by me - Lime design sa...

Hon valde verkligen fina kombinationer! Ska ngn gång ta mig själv till en syfestival, men det har varit för lååångt hittills i tanken alltså. Så kul att ni kunde dela den stunden.

lavendia sa...

Så fin pyjamasen blev. Jag har också sytt av det tyget. Kul att ha med dottern o att hon själv fick välja.
Hon har väl litet att brås på.

Sandra sa...

Ser ut att vara en jättehärlig pyamas

Malin sa...

Jättefin!

Anki sa...

Superfin pyjamas!