tisdag 14 augusti 2007

Jag har blivit med Cover Pro!

Hurra!!! Det är inte sant vilken tur jag har!

Jag har ju funderat ett tag på om jag ska uppdatera min overlockmaskin, en Bernina 700D, så att jag kan få den åtråvädra täcksömmen. Fast jag vill ju så gärna ha även den trippla täcksömmen, den som är på många Me&I kläder. Och Katvig. Och Polarn. Etc etc. Och en overlockmaskin som kan sånt är DYR. Efter att ha surfat runt på diverse hemsidor och forum så bestämde jag mig på att istället satsa på en covermaskin. Många verkade tala sig varma för Janomes Cover Pro 1000CP.

Efter att ha hittat den för 4.195 kr på nätet skulle jag stänga ner Google - men då såg jag en träff på Blocket. -Javisst, varför inte kolla. Då visade det sig att det fanns en sprillans för 2.000 kr. Såld såklart. Men - en kompis till annonsinnehavaren hade också en (det var visst en kampanj för ett tag sen då man fick en Cover Pro på köpet när man köpte en lite dyrare symaskin). Den stod i sin kartong, inte ens uppackad! Jag fick den för 2.000 kr! Passade min mammalediga ekonomi som handen i handsken. Hon var glad att så smidigt hitta en köpare - och jag var mer än glad att ha fått ytterligare en maskin i maskinparken! Nu kan jag sy både kedjesöm, dubbel och trippel täcksöm. HURRA!!! Tack snälla, snälla maken som åkte om hämtade den på studs.

Så här ser den ut...

11 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Lyckliga dig. Grattis till ett fynd.

Thea sa...

Tack! Känner du till den? Tycker du i sånt fall den är bra?

josephine sa...

wow!! jag är djupt avundsjuk. just modellen känner jag inte till men flatlock, suck vad trevligt!

Botilda sa...

Lyllo ;-)

Carolina sa...

Kul, riktigt avis. Nu måste jag också ut och leta efter en sån. Går ju också i funderingar om att uppgradera min enkla overlock till en som kan mer. Måste kolla det där med den trippla täcksömmen.

Väntar med spänning på kommentarer på hur du upplever maskinen.

Thea sa...

Å, jag vill bara sy, sy ,sy! "Tyvärr" är min lilla tjej betydligt mer mobil nu är tidgare och ligger inte snällt still under ett babygym medan mamma syr. Jag vågar inte riktigt sy på coverlocken nu när hon sover på dagen, för hon har blivit så lättväckt. Ve och fasa, jag aknske måste vänta tills i kväll?!!

Gekko sa...

Lägg gosungen i vagnen och sy iväg säger jag:-D (lätt för mig att säga, vi har haft dottern sovandes ute jämt så vi lyckas inte få henne att sova inne vilket också kan vara ett problem;-)
Jag är så himla avis!! Vilket grymt erbjudande! Jag är väldigt inne på att köpa just den maskinen så du får gärna recensera hejvillt, jag vill veta allt, båda positiva och negativa saker och oväsentligheter och små glädjesmoment också för den sakens skull!

Thea sa...

Haha, det var just vad jag gjorde! Snacka om att vara syivrig - så ivrig att jag riskerade dagens lilla egentid! JAg ska försöka recencera lite alleftersom. Just nu är största glädjesmomentet kedjesömmen. Trillingtäcksömmen är jag inte helt vän med än. Måste nog träna lite på inställningarna. Annars verkar det vara en gedigen maskin som inte är onödigt tillkrånglad.

Florin sa...

Grattis till nya maskinen!!! Är grymt avvis kan jag säga... Vill oxå veta mer om den maskinen!!!!!

Jes sa...

Grattis till maskinen!!! Jag befinner mig fortfarande i ingemansland, ena stunden bestämt mig för en "billigare" som bara kan overlock andra stunden föt två maskiner & sen för en som kan allt. Detta kommer ta tid

Thea sa...

Jes, jag var precis som du. Tills tillfället dök upp! Men nu när jag har två är det guld. Tror inte jag skulle vilja ha en kombi nu när jag testa att ha två. Fast Pfaffen kan såklart fler sömmar...