onsdag 3 oktober 2007

KokaLal-lappar

Jag har blivit så väldigt inspirerad av Liksom och Cecilia på Tygpärlor. De har gjort egna lappar att fästa vid sina kläder. Där kan man skriva tvättråd och storlek eller bara nån liten hälsning. Jättebra när man ska ge bort som present eller om man ska sälja något litet plagg.

Min kort är vanliga visitkort som jag beställt hos VistaPrint. Där kan man få 250 st gratis, men då är det det allra enklaste utförandet. Jag lade till två logor; den ena var namnet och den andra den lilla KokaLalblomman (ja, det är den som ser ut som en liten fluglort mitt på kortet!). Varenda liten grej man lägger till utöver standard tar de rätt saftigt betalt för. Min nota slutade på 250 kr, men då fick jag i alla fall 250 kort. Det tog ungefär tio dagar från beställning tills jag hade dem i lådan.

Oj, sånt här är så himla kul! Det gör att sakerna man syr ser så proffsiga ut. Synd att jag inte hann få med dem på mössorna jag levererade tidigare idag - inlägg kommer senare.

5 kommentarer:

Gekko sa...

Vad snyggt! *avis* Jag måste ju också få tummen ur! Snygga mössor förresten! Och kul med beställning!

Thea sa...

Ja, så många beställningar som du får är det bäst att skaffa genast. ;-)

Maria sa...

Jisses va stiliga de är! Bra idé, brukar bara ignorera de där "gratiserbjudandena", men kan de bli så fina är det ju värt en liten slant ändå.

Snux sa...

Oi, så bra du fant et sånt tilbud! Fine var de også. Jeg lette etter tilbud på visittkort da jeg skulle lage mine lapper, men endte opp med å gå til et trykkeri i stedet. Husker ikke hva de kostet, men fikk i allefall ikke så mange kort som du fikk for den prisen! Toppen 20 stk, tror jeg...

Jes sa...

Vilka fina lappar :) kul med så många mössbeställningar. Mössorna ser jätte sköna ut.