lördag 21 januari 2012

Elephant love

Indieninspirerat tycker jag det här härliga tyget från Michas Stoffecke är. Och färgerna är så klara och fina. Biten jag köpte räckte precis till en tunika åt mellankusin. Trots att tyget är så himla fint är jag lite nöjd med mig själv att jag inte köpte mer.  Ibland är det så befriande när det inte blir en massa rester av tyget man köper att det faktiskt överskuggar sorgen över att det fina tyget är slut. Istället kan jag glädjas åt hur fint plagget blev i tyget och att mellankusin verkar tycka om sin tunika. :-)

Mönster:
Eget, strl 122

Material:
Jersey i bomull/lycra från Michas Stoffecke

Bäst just nu:
Det var en sån härlig laddning tyger jag fick hem från Tyskland. Det är ett tag sen nu, men nu har jag sytt i mer än hälften av dem.

Sämst just nu:
Bristen på egentid. Jag har fantastiska ungar och en underbar familj, men det känns ändå som att en vecka ensam hemma skulle göra underverk med mig just nu...

13 kommentarer:

Onomak sa...

Jättefin! Ja, det här med egentid är en bristvara här med. Är just nu hemma ensam några timmar. Var nog 8 månader sen sist. Njuter av lugnet i soffläge :)

Pernilla sa...

Jätte härlig, jag har en annan färg ställning av detta tyg som ännu inte blivit något!
jag vet vad du menar, det är väl inte så konstigt häller när man först har gått gravid i 9 månader sedan nästan bara varit mamma i 15 månader alla behöver en paus i bland =)

Pyssellycka sa...

Verkligen fint det där tyget! Egentid, jaa du det har man ont om... Men den tiden kommer!

Heilt spesiell sa...

Så fin den ble. Kjenner igjen det med egentid iblandt;)

Benglan sa...

Fin!
Vad jag saknar att sy. Blir ingenting alls för tillfället :(

AvMeg sa...

Nyyelig farger og mønster.
:-)

MinaMirakel sa...

Supersnygg tunika!
Egentid, vad är det?;)

Thea sa...

:-)

Stina sa...

Jätteläckert tyg!

od Andulky sa...

Älskar den!!

knuffel sa...

Nydelig! Og så akkurat det stoffet i en nettbutikk så jeg måtte tenke litt nå. Her kan du få mer: http://sydilla.no/index.php?nr=90&idkategori=158&id=1292&case=4

;-)

Jes sa...

Va fint tyget blev som tröja :) jag va lite tveksam till tyget när jag såg det på michas, men som ett plagg va det verkligen fit :)

Eli sa...

åh, så herlig! Skikkelig fint stoff :-)