torsdag 24 januari 2008

Favorit i repris - bruna muddisar

Detta kanske inte direkt är något revolutionerande inlägg; kanske snarare lite tråkigt! Men de bruna muddisar yngsta dottern har börjar bli för små och ett par såna är ett måste i hennes garderob. -De passar ju till precis allt. Mjuka och sköna är de dessutom, och bra att ha under overallen.

Mönstret är samma som alltid, lite modifierat från Ottobre 5/06. Velour, av märket Hilco, kommer från Nea Nobelle, liksom den bruna mudden. Apropå mudden så har jag börjat att alltid klippa till den något mindra än vad som står i mönstret. Hittills har jag aldrig varit med om att en mudd blivit för liten, men det motsatta har ju inträffat ett par gånger.

Bäst just nu:
Att det gick snabbt! Jag har fått in snitsen lite på dessa och maskinen var färdigträdd.

Sämst just nu:
Att det är snudd på trist att visa upp ett par helbruna muddisar!
:-)

3 kommentarer:

Jes sa...

Muddbyxor kan aldrig va förtrist, du får tänka på att du säkert har nya läsare som hittar hit & som inte sett alla dina andra byxor. Jag tycker att de är fina även om du gjort dem förut :) Alltid inspererar du någon att sy ett par "muddisar"

Gekko sa...

Vad då tråkigt? Nej, det är väl bättre att lägga ut allt man syr och inte lägga ribban för högt tycker jag! I min blogg kommer det komma massor av snarlika byxor framöver tror jag!

Thea sa...

Ja, du har rätt!!