söndag 27 april 2008

Blöjor i present

Förra helgen var min lilla familj och hälsade på Gekkos dito. Tänk så roligt att man genom sin hobby inte bara får utlopp för sin kreativa sida; man får nya vänner också!

Som present till mina töser (ja, ni läste rätt; det var vi som var gäster och ändå fick vi presenter!), hade Gekko sytt varsin dockblöja. Glädjen var stor när vi kom hem och dockan Hanna skulle få sitt livs första blöja! Lillasyster var lite liten för att använda sin, men det viktigaste var att ha en likadan EGEN! Och tids nog kommer nog nalle att behöva en, han också!

Beskrivning på hur blöjorna är sydda kan jag tyvärr inte bistå med, men jag kan avslöja att yttertyget är i gul stretchjersey/muddväv från Stoff och Stil och trycket är gjort med schabloner från Panduro. Öppnas och stängs gör blöjan precis som vanliga blöjor - med kardborrband. Och snacka om designblöjor - mitt fram markeras med en Gekkolapp!

Tack snälla Gekko!


4 kommentarer:

Jes sa...

Vilka jättesöta blöjor.

Gekko sa...

Kul att de blev uppskattade :-) Jag kanske får låna bild sen när jag får tummen ut att blogga om de själv? Mina blev inga bra...
Och tack för en mysig dag med massor (men inte tillräckligt;-)) med syprat!
Kram /Gekko

Thea sa...

Klart du får låna bildena!
Håller med, det var jättetrevligt! Måste göras om! :-)

Gekko sa...

:-)
Nu har jag ätit upp de underbara lyxpralinerna, och tyget jag fick har ju redan hunnit bli ett alster så det var inte så tokigt det du tog med heller;-)