tisdag 11 december 2007

Den lille medhjälparen...

...eller medstjälparen?!

Det absolut roligaste som finns när man är elva månader är att röja bland mammas trådrullar. Praktiskt i vissa avseenden, tex när man MÅSTE göra något i syrummet och behöver en aktivitet. Mindre praktiskt när man ska använda någon av trådarna som ingår i härvan...

Att sortera saker och lägga i lådor hör till åldern. Hittade några av mina nya overlockrullar i papperskorgen häromdagen... :-)

5 kommentarer:

Gekko sa...

Oj vilken söt medhjälpare du har! Jag har också fått lära mig att kika en extra gång i papperskorgen innan jag slänger nåt... Gullklumpen tycker förresten att det är väldigt kul att ta tag i mina tyger och släpa runt på de i huset. Praktiskt ur städsynpunkt men kanske inte alltid så bra för tygerna:-)

GOBLIgobli sa...

Aaah, guud vad jag också känner igen det där med "medstjälp"!
Mina trådrullar och koner är jättekul att stapla på varann, för att sedan rasa ner i papperskorgen nedanför (kanske flytta på den hmm... ;-).
Och det där med att kasta grejer, brukar hitta både ena och andra i komposthinken, haha! :-S

Men håller med, en riktigt söt medhjälp har du. ;-)

Kaja sa...

Vad sägs om att öppna mammas knappburk och snällt sitta och pyssla med knapparna, för att sedan övergå till att leka väderkvarn och sprida knapparna över hela golvet?? Och när mamma NÄSTAN har plockat in alla knappar så kan man tömma ut burken och börja om från början!

Anki på sytt/vurm sa...

*ler* fler som känner igen sig...
till saken hör att vi har kökspanna och då medstjälparen öppnat luckan och kastat så är det borta :(
Har funnit de mest konstiga saker i askan, vanligen köksföremål som glas och bestick.

Thea sa...

Hihi, det ser ut som om de flesta av oss har någon slags snarlik upplevelse av våra små bihang! Kul att läsa hur det är för er!